AXEFIT lessen

AXEFIT is een nieuwe inovatie van trainen. AXEFIT is ontworpen door de eigenaren van Axewood’s Gym die door de jaren heen in de praktijk geleerd hebben wat jouw lichaam nodig heeft.

AXEFIT is onderverdeeld in verschillende categorieën maar waar het bij elke les op neer komt is dat jij het beste uit je zelf haalt! Dit doen wij door middel van kracht & conditie oefeningen in combinatie met kickboks technieken.  Met een lekker muziekje op de achtergrond en onze ervaren trainers die jou motiveren heb je binnen 1 uur  work-out geven waar je elke keer weer naar uitkijkt!

Er is geen lichamelijk contact dus de blauwe ogen kun je wel vergeten. Er is bij de AXEFIT trainingen  voor ons maar 1 doel en dat is dat jij met een voldaan gevoel naar huis gaat met een positieve mindset!

 
B04I4698.jpg

AXEFIT - kids

Tijdens de kids lessen wordt er op een speelse en plezierige manier de kinderen kickboks technieken bijgebracht. De volgende onderdelen komen deze les aanbod

-Warming up
-Spelkickboksen/sparren (dit is nooit verplicht)
-Verdedigingstechnieken op de pads of bij elkaar
-Oefeningen op de bokszak/trapkussen
-Conditie oefeningen

De lessen hebben een positief effect op het zelfvertrouwen, de weerbaarheid, de ontwikkeling van de motoriek en de gezondheid van de kinderen.

Leeftijd vanaf 4 jaar

 

AXEFIT - lady's only

Wat maakt AXEFIT - lady's only zo anders? Boksen is een sport die wonderen doet voor je conditie: door het op hoog tempo stoten blijf je continu in beweging. Daardoor is het niet alleen voor je armen inspannend, maar eigenlijk voor je hele lichaam. Dat maakt AXEFIT de perfecte les om uithoudingsvermogen & kracht te trainen een les waarbij boksen het middel is. Je hoeft er niet te sparren, want het is zonder contact. Dames je kunt dus in een veilige omgeving de bokssport beoefenen, je trainings- en afvaldoelen behalen terwijl je veel plezier hebt. We starten met een korte warming-up aansluitend gaan we combinaties maken op elkaars handschoenen of op de zak

Wel of geen ervaring met boksen: dat maakt niet uit. De doelstelling van de AXEFIT training is actief en lekker sporten waarbij iedere vrouw meetelt. 
Dat maakt AXEFIT ook zo ontzettend leuk.Wil jij weer in beweging komen? Zet die stap om in een fijne omgeving te komen sporten.


Leeftijd vanaf 12 jaar

_04I2051.jpg
 
B04I5053.jpg

AXEFIT - bagworkout

De AXEFIT - bagworkout bestaat voornamelijk uit basis oefeningen die op hoog tempo worden uitgevoerd. Naast het opbouwen van de conditie zorgt de AXEFIT training ook voor het ontwikkelen van bepaalde kickboks technieken en voor een optimaal gebruik van alle spiergroepen. 

Tevens is de AXEFIT - bagworkout een echte aanrader voor gewichtsverlies en om stress te lijf te gaan. 

Heb je geen ervaring met (kick)boksen? Zoek je een lage drempel, maar wil je de lat hoog leggen? Dan is de AXEFIT training iets voor jou! Omdat de focus echt ligt op het opbouwen van de conditie is de training toegankelijk voor iedereen.  

Fysiek contact met elkaar komt bij deze les niet voor, oefeningen worden op de bokszakken en trapkussens uitgevoerd.

Leeftijd vanaf 12 jaar

 

AXEFIT - kickboxing

AXEFIT kickboxing maakt kickboksen toegankelijk voor iedere doelgroep. Heb je geen of weinig  ervaring met (kick)boksen?


Zoek je een lage drempel, maar wil je voor jezelf de lat hoger leggen. Dan is AXEFIT kickboxing echt iets voor jou!


Kickboks technieken zijn hier puur het middel om het hele lichaam binnen 1 uur totaal aan te pakken! Doordat we de technieken op hoog tempo uitvoeren op elkaars handschoenen en op trapkussens bouw je, je conditie in een razend tempo op.  Geen angst voor blauwe plekken want fysiek contact hebben we tijdens deze les niet!  

Ben je er klaar voor om het beste uit jezelf te halen?

leeftijd vanaf 12 jaar

B04I4985.jpg
 
126009224_2888195864735264_4967656751657

AXEFIT - circuittraining

De AXEFIT - circuittraining is een training waar we de focus leggen op het sterker maken van alle spiergroepen.

Dit doen we doormiddel van krachtoefeningen die we op hoog tempo uitvoeren en die we constant afwisselen.


Deze training is voor zowel beginners als gevorderden je kunt namelijk zelf het gewicht en intensiteit bepalen.


Van deze training zul je veel profijt hebben tijdens de andere lessen.


Leeftijd vanaf 16 jaar