top of page

AXEFIT - lady's only

Wat maakt AXEFIT - lady's only zo anders? Boksen is een sport die wonderen doet voor je conditie: door het op hoog tempo stoten blijf je continu in beweging. Daardoor is het niet alleen voor je armen inspannend, maar eigenlijk voor je hele lichaam. Dat maakt AXEFIT de perfecte les om uithoudingsvermogen & kracht te trainen een les waarbij boksen het middel is. Je hoeft er niet te sparren, want het is zonder contact. Dames je kunt dus in een veilige omgeving de bokssport beoefenen, je trainings- en afvaldoelen behalen terwijl je veel plezier hebt. We starten met een korte warming-up aansluitend gaan we combinaties maken op elkaars handschoenen of op de zak

Wel of geen ervaring met boksen: dat maakt niet uit. De doelstelling van de AXEFIT training is actief en lekker sporten waarbij iedere vrouw meetelt. 
Dat maakt AXEFIT ook zo ontzettend leuk.Wil jij weer in beweging komen? Zet die stap om in een fijne omgeving te komen sporten.


Leeftijd vanaf 12 jaar

AXEFIT abonnement

2 x per week

Jaar abonnement

€ 32,- per maand

3 maanden abonnement

€ 35,- per maand

AXEFIT - bagworkout

De AXEFIT - bagworkout bestaat voornamelijk uit basis oefeningen die op hoog tempo worden uitgevoerd. Naast het opbouwen van de conditie zorgt de AXEFIT training ook voor het ontwikkelen van bepaalde kickboks technieken en voor een optimaal gebruik van alle spiergroepen. 

Tevens is de AXEFIT - bagworkout een echte aanrader voor gewichtsverlies en om stress te lijf te gaan. 

Heb je geen ervaring met (kick)boksen? Zoek je een lage drempel, maar wil je de lat hoog leggen? Dan is de AXEFIT training iets voor jou! Omdat de focus echt ligt op het opbouwen van de conditie is de training toegankelijk voor iedereen.  

Fysiek contact met elkaar komt bij deze les niet voor, oefeningen worden op de bokszakken en trapkussens uitgevoerd.

Leeftijd vanaf 12 jaar

AXEFIT abonnement

2 x per week

Jaar abonnement

€ 32,- per maand

3 maanden abonnement

€ 35,- per maand

Kids kickboksen

warrior 1

Tijdens de kids lessen wordt er op een speelse en plezierige manier de kinderen kickboks technieken bijgebracht. De volgende onderdelen komen deze les aanbod

-Warming up
-Spelkickboksen/sparren (dit is nooit verplicht)
-Verdedigingstechnieken op de pads of bij elkaar
-Oefeningen op de bokszak/trapkussen
-Conditie oefeningen

De lessen hebben een positief effect op het zelfvertrouwen, de weerbaarheid, de ontwikkeling van de motoriek en de gezondheid van de kinderen.

Leeftijd vanaf 4 jaar

Jaar abonnement

€ 28,- per maand

3 maanden abonnement

€ 32,- per maand

Jeugd kickboksen

De jeugdlessen zijn speciaal gericht op kinderen van 11 t/m 13 jaar. Respect voor elkaar en op een verantwoorde manier kickbokstechnieken leren staat centraal. De Jeugdlessen hebben een positief effect op de weerbaarheid en de gezondheid van de kinderen. Naast de ontwikkeling van de motoriek, het reactievermogen en de conditie, wordt de kinderen discipline bijgebracht.
 
 De kinderen kunnen in de lessen hun energie kwijt en stoom afblazen. Alle kinderen trainen met elkaar, waardoor er een focus wordt gelegd op het juist leren omgaan met andere kinderen. Uiteraard houdt de kickboks leraar er toezicht op dat het toepassen van technieken en het sparren gedisciplineerd en beheerst verloopt. 
 
 Vaak wordt vechtsport als een gevaarlijke sport gezien, echter blijkt uit onderzoek dat kickboksen niet behoort in de top van de meest

blessure gevoelige sporten. 

Jaar abonnement

€ 32,- per maand

3 maanden abonnement

€ 35,- per maand

Kickboksen

Bij het kickboksen staat respect voor een ander centraal. Kickboksen is een perfecte sport waarin de leden kunnen werken aan hun uithoudingsvermogen, zich effectief leren verdedigen en ze hun grenzen kunnen verleggen.   


Bij het kickboksen wordt gebruik gemaakt van alle spiergroepen. Bij het kickboksen worden traptechnieken, stoottechnieken, elleboogtechnieken en knietechnieken behandeld. Daarnaast komen onderdelen aan bod als; beenspieroefeningen, buikspieroefeningen en cardio-oefeningen.   Omdat wederzijds respect centraal staat bij Axewood’s Gym wordt er een focus gelegd op het bewust leren toepassen van de kickbokstechnieken en het rekening houden met medesporters. De kickbokslessen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. Bij deze les maakt het niet uit of u een beginner bent of gevorderd, iedereen binnen de groep past zich aan, aan de medesporter.   Ieder lid is vrij om zijn eigen invulling te laten geven aan deze sport. Dit houdt in dat de leden niet verplicht zijn om te sparren. De kickbokslessen zijn bedoeld om ieder individu te helpen met het bereiken van persoonlijke doelen. 


Leeftijd vanaf 14 jaar

Jaar abonnement

€ 35,- per maand

3 maanden abonnement

€ 38,- per maand

bottom of page