top of page

wedstrijden bij Axewood's Gym

heb jij de ambitie om wedstrijden te doen? 

lees dan snel verder

Axewood's gym is een Gym die jou graag wilt helpen jouw persoonlijke doelen te bereiken. Kickboksen word steeds populairder en het wereld bekende Glory kickboksing is tegenwoordig ook al te volgen op Veronica TV.

Ben jij ook zo een fan van kickboksen, heb je de ambitie om wedstrijden te doen en ligt dit ook in jouw vermogen dan coachen wij jou ook graag in de ring.

Uiteraard gaat dit in overleg met de head coach en moet je beschikken over

-een goede conditie
-goede beheersing van de technieken
-traint min. 3x in de week
-juiste discipline
-10 jaar of ouder
-beschikt over kickboks spullen Tok/bitje/bandages
-Axewood's gym teamkleding

Head Coach John Axewood is al jaren een bekend gezicht in de kickboks wereld en kent als geen ander alle ins en outs van het kickboksen
John Axewood is scheids rechter bij meerdere organisaties (o.a. bij Glory kickboxing) en heeft bij ongeveer elke bekende vechter al eens in de ring gestaan.
(bij bv. bekende namen als Rico Verhoeven, Jamal ben Saddik, Nieky Holzken, Murthel Groenhart)

Deze kennis word vergaard bij Axewood's Gym door alle trainers en over gebracht op onze leden/vechters.
Word jij na akkoord vechter bij Axewood's gym dan heb je de mogelijkheid met uitsluitend vakantie periodes maandelijks een partij te draaien en train je mee in de wedstrijd/gevorderde groep.

Je traint in een gemoedelijke sfeer waar respect regel nummer 1 is.
You'll never fight alone is onze slogan je zal er nooit alleen voor staan we zijn 1 team en strijden ook als 1 team.

Heb jij al wedstrijd ervaring of heb je akkoord gekregen van head coach John Axewood dan sturen wij jou wat voorwaarden toe waarin uitgelegd word hoe de procedure zal verlopen.

Alle jongeren onder de 18 jaar vallen onder de J-Klasse. Je vecht dan met hoofdbescherming en scheenbeschermers. Ben je 18 jaar of ouder, dan stroom je automatisch naar de N-Klasse. Wedstrijden in de J-Klasse duren 1 minuut per ronde en er zijn drie rondes.

wedstrijden bij Axewood's Gym: Over
bottom of page