_04I2099zw.jpg

Ontmoet het team van AXEWOOD'S GYM

Axewood's gym heeft een uitstekend team van toegewijde trainers die allemaal vastbesloten zijn om leden te helpen hun doelen te bereiken. Ons team staat voor je klaar om de ondersteuning en begeleiding te bieden die jij nodig hebt. Bekijk hieronder onze trainers!

 

John Axewood

Owner Axewood's Gym

-personal trainer

-all round trainer

Emiel

-all round trainer
-coach wedstrijd groep

Amy Axewood

-contact persoon 
-personal trainer
-pink boxing/ kickboks zaktraining
-kids kickboksen

Sandra

eigenaar Axewood voeding & lifestyle

-voeding's deskundige

Chelsea

-trainer kids kickboksen

Melvin

-pink boxing/ kickboks zaktraining

Wil je meer weten over ons team? Neem dan vandaag nog contact op!

Meer over ons

Axewood's Gym is voortgekomen uit een eenvoudig idee: hoogwaardig, toegankelijk en het zo betaalbaar mogelijk maken voor iedereen. Ons unieke streven naar lesgeven van topkwaliteit maakt Axewood's Gym tot een van de beste sportscholen in Hendrik-Ido-Ambacht. We nodigen je uit om ons boeiende en gevarieerde lesrooster te bekijken, en om op je gemak een proefles in te plannen.

Het verhaal achter Axewood's Gym

De naam Axewood's gym is afkomstig van de eigenaar en oprichter John Axewood. Tot op heden is John regelmatig te zien als scheidsrechter bij o.a. de wereld bekende organisatie GLORY Kickboksing. Met zijn jaren lange ervaring in de ring besloot John, Axewood's gym op te richten om zijn passie en kennis te delen.

You'll never fight alone staat voor dat je er nooit alleen voor zult staan om je doelen te bereiken.

Axewood's gym is een gym met een gemoedelijke en respectvolle sfeer met lessen voor jong en oud. Of je nu het traditionele muay thai onder de knie wil krijgen met als doel wedstrijden of je zelf kunnen ontladen, weerbaarheid en zelfvertrouwen opbouwen, werken aan de conditie of misschien wat kilo's wil afvallen? Bij Axewood's gym zullen onze ervaren coaches je ten aller tijden zo goed mogelijk begeleiden om je doelen te bereiken.

32720249_1690894100991950_64109161860112
 

Nijverheidsweg 64, 3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht

  • Google Places
  • Instagram
  • Facebook

©2020 door Axewood

algemene voorwaarden