IMG_5498.jpg

personal training

Samen jouw doelen bereiken

Wil jij net iets meer persoonlijk aandacht, of wil jij een steuntje in de rug om te komen sporten of diegene nodig die jou over de grens trekt. Neem dan snel contact op en wij koppelen jou aan 1 van onze trainers die een programma voor jou opgaat stellen wat aansluit op jouw doelen.Of je nu wilt afvallen, stress ter lijf wil gaan, (kick)boks technieken wil verbeteren of gewoon een lekkere workout! Neem contact met ons op en vertel ons wat jouw doelen zijn!

Prive training is er al vanaf € 25,-  per les!

Bekijk derest van ons aanbod voor trainingen op maat hieronder


 

kinderfeestjes, vriendengroepen

vanaf 4 pers

Ben jij opzoek naar een origineel uitje voor je vriendengroep/ familie of kinderfeestje? Verras ze dan met een actieve middag en ervaar de hype van dit moment (kick)boksen! bij Axewood's gym verzorgen wij graag een training die op maat word gemaakt voor uw wensen waarbij het (kick)boksen centraal staat. Wij garanderen je een uitje vol plezier en actie.

vrijgezellen feest

vanaf 4 pers.

De bruiloft staat voor de deur, maar dat kan niet zonder deze bijzondere dag. HET vrijgezellenfeest! Als je opzoek bent naar een leuke middag vol actie, lol en uitdaging. Dan ben je bij Axewood's gym aan het juiste adres Wij verzorgen graag een leuke middag en maken speciaal een training voor jullie op maat.


bedrijfsuitje

vanaf 4 pers

Bent u opzoek naar een actief bedrijfsuitje. Dan verzorgen wij graag een uitje voor uw bedrijf om nooit meer te vergeten. De training maken we op maat met de doelstellingen van uw bedrijf. Met het bedrijfsuitje is het ons doel om het (kick) boksen op een zo leuk mogelijke en enthousiaste  manier over te dragen. De voordelen voor de werkgeven zijn dat het personeel zich kan ontladen van spanningen. Met deze training is iedereen gelijk en creëren we een opening om ieder z'n wilskracht te tonen. Na de training kunnen ze zich weer beter relativeren, zijn stabieler en hun zelfvertrouwen en bewustzijn zijn weer een stukje gegroeid. Uw personeel heeft niet alleen plezier met collega's gehad. Het uitje zorgt ook voor een hecht team en een positieve sfeer op de werkvloer. 

personal training

vanaf 1 persoon

Wil jij net iets meer persoonlijk aandacht, of wil jij een steuntje in de rug om te komen sporten of diegene nodig die jou over de grens trekt. Neem dan snel contact op en wij koppelen jou aan 1 van onze trainers die een programma voor jou opgaat stellen wat aansluit op jouw doelen. Of je nu wilt afvallen, stress ter lijf wil gaan, (kick)boks technieken wil

verbeteren of gewoon een lekkere workout!

Deze training is ook mogelijk als duo

Mail voor de mogelijkheden naar axewoodsgym.info@gmail.com

Nijverheidsweg 64, 3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht

  • Google Places
  • Instagram
  • Facebook

©2020 door Axewood

algemene voorwaarden