Axewood's Gym

privé groepslessen

Kinderfeestjes, vriendengroepen

Ben jij opzoek naar een origineel uitje voor je vriendengroep/ familie of kinderfeestje? Verras ze dan met een actieve middag en ervaar de hype van dit moment (kick)boksen! bij Axewood's gym verzorgen wij graag een training die op maat word gemaakt voor uw wensen waarbij het (kick)boksen centraal staat. Wij garanderen je een uitje vol plezier en actie.

vanaf 4 personen


Vrijgezellen feest 

De bruiloft staat voor de deur, maar dat kan niet zonder deze bijzondere dag. HET vrijgezellenfeest! Als je opzoek bent naar een leuke middag vol actie, lol en uitdaging. Dan ben je bij Axewood's gym aan het juiste adres Wij verzorgen graag een leuke middag en maken speciaal een training voor jullie op maat.

vanaf 4 personen

Bedrijfsuitje

Bent u opzoek naar een actief bedrijfsuitje. Dan verzorgen wij graag een uitje voor uw bedrijf om nooit meer te vergeten. De training maken we op maat met de doelstellingen van uw bedrijf. Met het bedrijfsuitje is het ons doel om het (kick) boksen op een zo leuk mogelijke en enthousiaste  manier over te dragen. De voordelen voor de werkgeven zijn dat het personeel zich kan ontladen van spanningen. Met deze training is iedereen gelijk en creëren we een opening om ieder z'n wilskracht te tonen. Na de training kunnen ze zich weer beter relativeren, zijn stabieler en hun zelfvertrouwen en bewustzijn zijn weer een stukje gegroeid. Uw personeel heeft niet alleen plezier met collega's gehad. Het uitje zorgt ook voor een hecht team en een positieve sfeer op de werkvloer. 


vanaf 4 personen