84106399_2633715073516679_90627640841679

Kids kickboksen

Tijdens deze les worden de kids technieken bijgebracht die ze bij elkaar uitvoeren. Ook komt tijdens deze les het sparren aanbod.

Er word tijdens deze lessen goed toezicht gehouden welke kids bij elkaar de oefeningen kunnen uitvoeren.

Voor de gevorderden kids is er een mogelijkheid deel te nemen aan demo partijen wij proberen hier eens in de 2 maanden bij aanwezig te zijn zodat wij de uitdaging erin houden bij de kids (dit geld alleen voor kids die hiervoor geselecteerd worden door onze hoofdtrainer John Axewood).

 

Jeugd kickboksen

De jeugdlessen zijn speciaal gericht op kinderen van 11 tot 16 jaar. Respect voor elkaar en op een verantwoorde manier kickbokstechnieken leren staat centraal. De Jeugdlessen hebben een positief effect op de weerbaarheid en de gezondheid van de kinderen. Naast de ontwikkeling van de motoriek, het reactievermogen en de conditie, wordt de kinderen discipline bijgebracht.
 
 De kinderen kunnen in de lessen hun energie kwijt en stoom afblazen. Alle kinderen trainen met elkaar, waardoor er een focus wordt gelegd op het juist leren omgaan met andere kinderen. Uiteraard houdt de kickboks leraar er toezicht op dat het toepassen van technieken en het sparren gedisciplineerd en beheerst verloopt. 
 
 Vaak wordt vechtsport als een gevaarlijke sport gezien, echter blijkt uit onderzoek dat kickboksen niet behoort in de top van de meest blessure gevoelige sporten. 

B04I4925.jpg
 
B04I4934_edited.jpg

Kickboksen

Bij het kickboksen staat respect voor een ander centraal. Kickboksen is een perfecte sport waarin de leden kunnen werken aan hun uithoudingsvermogen, zich effectief leren verdedigen en ze hun grenzen kunnen verleggen.   


Bij het kickboksen wordt gebruik gemaakt van alle spiergroepen. Bij het kickboksen worden traptechnieken, stoottechnieken, elleboogtechnieken en knietechnieken behandeld. Daarnaast komen onderdelen aan bod als; beenspieroefeningen, buikspieroefeningen en cardio-oefeningen.   Omdat wederzijds respect centraal staat bij Axewood’s Gym wordt er een focus gelegd op het bewust leren toepassen van de kickbokstechnieken en het rekening houden met medesporters. De kickbokslessen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. Bij deze les maakt het niet uit of u een beginner bent of gevorderd, iedereen binnen de groep past zich aan, aan de medesporter.   Ieder lid is vrij om zijn eigen invulling te laten geven aan deze sport. Dit houdt in dat de leden niet verplicht zijn om te sparren. De kickbokslessen zijn bedoeld om ieder individu te helpen met het bereiken van persoonlijke doelen. Leeftijd vanaf 16 jaar