B04I4934.jpg

Kickboksen

Bij het kickboksen staat respect voor een ander centraal. Kickboksen is een perfecte sport waarin de leden kunnen werken aan hun uithoudingsvermogen, zich effectief leren verdedigen en ze hun grenzen kunnen verleggen. 
 
 Bij het kickboksen wordt gebruik gemaakt van alle spiergroepen. Bij het kickboksen worden traptechnieken, stoottechnieken, elleboogtechnieken en knietechnieken behandeld. Daarnaast komen onderdelen aan bod als; beenspieroefeningen, buikspieroefeningen en cardio-oefeningen. 
 
 Omdat wederzijds respect centraal staat bij Axewood’s Gym wordt er een focus gelegd op het bewust leren toepassen van de kickbokstechnieken en het rekening houden met medesporters. De kickbokslessen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 15 jaar. Bij deze les maakt het niet uit of u een beginner bent of gevorderd, iedereen binnen de groep past zich aan, aan de medesporter. 
 
 Ieder lid is vrij om zijn eigen invulling te laten geven aan deze sport. Dit houdt in dat de leden niet verplicht zijn om te sparren. De kickbokslessen zijn bedoeld om ieder individu te helpen met het bereiken van persoonlijke doelen. 

Leeftijd vanaf 15 jaar

 

Nijverheidsweg 64, 3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht

  • Google Places
  • Instagram
  • Facebook

©2020 door Axewood

algemene voorwaarden