kosten overzicht powerslim

PowerSlim bestaat uit drie fases. Fase 1 is de strikte fase, fase 2 is de overgangsfase en fase 3 is de stabilisatiefase.


Zodra je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, is het tijd voor fase twee. In deze fase werk je, samen met je coach, aan het kwijtraken van de laatste kilo's. Ook leer je stapsgewijs hoe een gezond voedingspatroon er voor jou uitziet. Dat doe je door de PowerSlim producten langzaamaan te vervangen door "gewone voedingsproducten",zoals zuivel, fruit, brood en graanproducten of PowerSlim Balance producten.


 Als je je streefgewicht hebt behaald ben je aanbeland bij de laatste fase, de stabiliteitsfase. In deze fase eet je alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim of PowerSlim Balance. Voor de overige eetmomenten krijg je duidelijke adviezen waarmee je gezond en gevarieerd blijft eten. Om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel blijft zitten, kun je nog een heel jaar rekenen op begeleiding en advies van je voedingscoach.


De kosten van PowerSlim:


 Om te kunnen beginnen is er door PowerSlim een weekmenu samengesteld die helemaal uitgebalanceerd is. Alle PowerSlim producten die in de eerste 8 dagen gebruikt worden zitten in een pakket. Hierin zit ook alle informatie die je nodig hebt, alsmede een boek met 91 recepten en 14 weekmenu's van alle fases.


 Het eerste consult met je voedingscoach zal ongeveer een uur duren. Je wordt gewogen en gemeten, alles wordt uitgelegd en je kunt vragen stellen. 


 Iedere week kom je in de praktijk om je te wegen en om de week door te spreken. Samen met je coach bespreek je de nieuwe week en bekijken jullie samen wat je nodig hebt voor het weekmenu. Als je de stabiliteitsfase hebt afgesloten kun je zoals hierboven geschreven rekenen op begeleiding en de nodige weegmomenten. Zo houd je een jaar lang een stok achter de deur om op gewicht te blijven.


 Alles inclusief kost dit €160,00. 


 Na de eerste 8 dagen volgt er naar wens een nieuw weekmenu. De kosten hiervan zijn afhankelijk van je wensen.


Het zal je waarschijnlijk tussen de € 95.00 en € 115,00 kosten. Hoe verder je in het proces komt, hoe minder de kosten worden. Je gaat immers steeds meer  "gewone voedingsproducten" eten.